Loading

Öğr. Gör.

Evrim KARACA

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İletişim

evrimkaraca@subu.edu.tr

Yayınlar

Karaca, E. Nergiz, G. H. (2020). Yalova Çerkezlerinin Mutfak Kültürü, Yalova Sosyal Bilimler Dergisi, 10(20).

Karaca, E. Nergiz, G. H. (2019). Beş Yıldızlı Bir Otel Mutfağının Bilişim Sistem Kullanımının İncelenmesi, IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi. Nevşehir.

Sarıışık, M. Karaca, M. (2018). Gastronomik Bir Ürün Olarak Tarhananın Türk Mutfağındaki Yeri ve Önemi Üzerine Bir Değerlendirme. İnternational Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli.

Karaca, E. Sarıışık, M. (2018). Yöresel Mutfakların Kendi Destinasyonları Dışındaki Faaliyetlerinde Karşılaşılan Sorunlar Üzerine Bir Araştırma. İnternational Journal of Contemporary Tourism Research. 2:1/10

Sarıışık, M. Karaca, E. (2018). Türkiye’de ve Dünya Ülkelerinde           Lisans Düzeyinde Gastronomi Öğretimi.  Gazi Üniversitesi Turizm       Fakültesi Gastronomi Zirvesi Kongre. Ankara

Karaca,   E. (2018). Gastronomi Öğretim Programında Yer Alan Derslere Verilmesi Gereken Önemin İncelenmesi, İnternational Congress On Academic And Applied Sciences, Valahia University. Romina.

Karaca, E. Altun, I. (2017). Toplumsal Cinsiyetin Geleneksel Türk Mutfağına Yansıması.  Motif Akademi Halkbilimi Dergisi. Cilt:10, Sayı:20. s. 335-342.

Çakıcı, C. Eser, S. Karaca, E. (20017). Hıristiyanlıkta Manastır Mutfak Kültürü. Gastronomi Üzerine Araştırmalar. S.s:15-505. Detay. Ankara.