Loading

Öğr. Gör.

Evrim KARACA

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İletişim

evrimkaraca@subu.edu.tr

Güncellenme Tarihi : 21-11-2024 17:00

ULUSLARARASI :
1
An Evaluation in National and International Level of the Cookery Organization in Turkey
ÖZBAY GÜLÇİN, KARACA EVRİM , Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, 2021
Uluslararası   Hakemli   international sicentific indexing   Özgün Makale
2
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
KARACA EVRİM, GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE , Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2021
Uluslararası   Hakemli   CrossRef DOI   Özgün Makale
3
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE, KARACA EVRİM , TroyAcademy, 2021
Uluslararası   Hakemli   Sobiad Citati Index   Özgün Makale
4
A RESEARCH ON THE PROBLEMS CONCERNED IN THEIR OPERATIONS OF THE REGIONAL KITCHENS APART FROM THEIR OWN DESTINATIONS
KARACA EVRİM,SARIIŞIK MEHMET , International Journal of Contemporary Tourism Research, 2018
Uluslararası   Hakemli   CrossRef, Open AİRE, JournalSeek, ROAD, Google Scholar, ResearchBib, Index Copernicus, CiteFactor, Eurasian Scientific Joournal İndex, DRJİ   Özgün Makale
5
TOPLUMSAL CİNSİYETİN GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINA YANSIMASI
KARACA EVRİM,ALTUN IŞIL , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi, 2017
Uluslararası   Hakemli   Ulakbim, Assos index,   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Yalova Çerkezlerinin Mutfak Kültürü
KARACA EVRİM, GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE , Yalova Sosyal Bilimler Dergisi, 2020
Ulusal   Hakemli   citefactor   Özgün Makale
ULUSLARARASI :
1
Mardin de Gastronomi Eğitiminin Geliştirilmesi Projesi
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ, Avrupa Birliği, Tamamlandı
2
UNESCO kapsamında Şanlıurfa mutfağının tanıtımı ve Dünyanın en eski Mutfağı ŞanlıUrfa Yemekleri Kitabı.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ, Avrupa Birliği, Tamamlandı
LİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Pasta, Tatlı ve Hamur işleri, Saati :4
2
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Soğuk Mutfak, Saati :4
3
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Vejetaryen mutfak, Saati :3
4
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : Temel Mutfak Uygulamaları, Saati :6
5
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Dünya Mutfağı, Saati :2
6
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Türk Mutfağı ve Dünya Mutfağı, Saati :3
7
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Türk Mutfağı, Saati :2
8
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : Türk ve Dünya Mutfağı, Saati :6
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Pasta, Tatlı ve Hamur işleri, Saati :4
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılık Teknikleri, Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Yöresel ve Artisan Ekmek Yapım Teknikleri, Saati :3
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İleri Pastacılık, Saati :3
5
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılık ve Ekmekçilik Malzeme Bilgisi, Saati :2
6
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş, Saati :4
7
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Tatlı Yapım Teknikleri, Saati :3
8
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Çikolata Sanatı, Saati :3
9
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Mutfak Organizasyonu, Saati :3
10
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılıkta Dekorasyon, Saati :3
11
Yil :2019-2020 , Dil : Türkçe , Adı : Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri, Saati :3
12
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Ekmek Yapım Teknikleri, Saati :3
13
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Hamur işleri ve Pastacılık, Saati :8
14
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Hijyen ve Sanitasyon, Saati :2
15
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Mutfak Terminolojisi, Saati :2
16
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Pastane ürünleri, Saati :4
17
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Pişirme Yöntemleri, Saati :4
18
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Soğuk Mutfak, Saati :4
19
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Yemek Süsleme Sanatı, Saati :3
20
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Yiyecek İçcecek Kültür ve Tarihi, Saati :3
BİLİMSEL KİTAP :
1
Current Approaches and Trends in Tourism Science
Yazarlar : KARACA EVRİM, GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE, Toker Fidel
2
GG1-GASTROGÜNCEL 1 (GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER VE SON GELİŞMELER)
Yazarlar : KARACA EVRİM, GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE
3
Gastronomi Tarihi
Yazarlar : KARACA EVRİM
4
Multidisipliner Perspektiften Sürdürülebilir Turizm
Yazarlar : SEZGİN AHU, KARACA EVRİM
5
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Yazarlar : KARACA EVRİM, ILGAZ BURCU
6
Mutfak Yönetimi
Yazarlar : KARACA EVRİM
7
NEO Gastronomik Akımlar
Yazarlar : KARACA EVRİM
8
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ, KARACA EVRİM
9
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
Yazarlar : KARACA EVRİM, USTA SEVİM, ŞENGÜL SERKAN
10
Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi
Yazarlar : KARACA EVRİM
11
GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye
Yazarlar : KARACA EVRİM
12
TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 4 Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri
Yazarlar : KARACA EVRİM,SARIIŞIK MEHMET
13
TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler
Yazarlar : KARACA EVRİM
14
Uluslararası Gastronomi
Yazarlar : ÖZÇELİK HEPER FATMA, KARACA EVRİM
ARAŞTIRMA (TEZ HARİÇ) KİTABI :
1
Gastronomi Üzerine Araştırmalar
Yazarlar : ÇAKİCİ ABDULCELİL,ESER SEÇKİN,KARACA EVRİM
ÜYELİKLER :
1
world Association Of Chefs Societies - Üye - 2013 -
SANATSAL FAALİYETLER :
1
Fourth International Gastronomy Contest GASTROMAK 2019 - Macedonia - MAKEDONYA - SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ - Makedonya / Ohrid
2
IV. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI ASOMDER - TÜRKİYE - SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ -
SANATSAL FAALİYETLER :
1
Tanzanya'da Türk Kültürünün Tanıtılması (Türk Mutfağı Tanıtılması) - TANZANYA - KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ -
2
14. uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalii - TÜRKİYE - KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ -