ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | An Evaluation in National and International Level of the Cookery Organization in Turkey ÖZBAY GÜLÇİN, KARACA EVRİM , Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, 2021 Uluslararası   Hakemli   international sicentific indexing   Özgün Makale |
2 | COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği KARACA EVRİM, GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE , Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2021 Uluslararası   Hakemli   CrossRef DOI   Özgün Makale |
3 | Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE, KARACA EVRİM , TroyAcademy, 2021 Uluslararası   Hakemli   Sobiad Citati Index   Özgün Makale |
4 | A RESEARCH ON THE PROBLEMS CONCERNED IN THEIR OPERATIONS OF THE REGIONAL KITCHENS APART FROM THEIR OWN DESTINATIONS KARACA EVRİM,SARIIŞIK MEHMET , International Journal of Contemporary Tourism Research, 2018 Uluslararası   Hakemli   CrossRef, Open AİRE, JournalSeek, ROAD, Google Scholar, ResearchBib, Index Copernicus, CiteFactor, Eurasian Scientific Joournal İndex, DRJİ   Özgün Makale |
5 | TOPLUMSAL CİNSİYETİN GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINA YANSIMASI KARACA EVRİM,ALTUN IŞIL , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi, 2017 Uluslararası   Hakemli   Ulakbim, Assos index,   Özgün Makale |
ULUSAL : | |
---|---|
1 | Yalova Çerkezlerinin Mutfak Kültürü KARACA EVRİM, GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE , Yalova Sosyal Bilimler Dergisi, 2020 Ulusal   Hakemli   citefactor   Özgün Makale |
İletişim
evrimkaraca@subu.edu.tr